REŠEVALEC POLIIMID
Izdelki
Vroči izdelki

Poliimid smole kompozitni 15 % molibdenov disulfid

Poliimid smole kompozitni 15 % molibdenov disulfid

Ime izdelka: Poliimid smole kompozitni 15 % molibdenov disulfid Št.: SolverPI-kompozitne 15M

Ime izdelka: Poliimid smole kompozitni 15 % molibdenov disulfid

Št.: SolverPI-sestavljeno 15M

SolverPI-smole 6001 so lahko ued za letala, letalstvo, avtomobilov, pisarniška oprema, električna in electriconic oprema, sciencific instrument, industrijskih strojev, opremi in tako naprej. Na Poliimid je primerna za uporabo okolico, ki se lahko upirajo, zaprti, Dimenzijska stabilnost temperature, deformacije brez zloma, kot so seeling prstan, potiska pranje, drsni ležaj, vacuum pump vane, sedeži ventilov, orodja in tako naprej.

Pure SolverPI-smolo 6001

100 % pure Poliimid smolo lahko plesni stiskanje, brizganje, ekstrudiranje brizganje. 100 % pure Poliimid smole je izjemne prednosti v seriji Poliimid najvišje mehanske lastnosti, najboljši električne in toplotne izolacijske lastnosti, visoka tempeature obrabe-resist(high PV value) odlično dimention stabilnost.


Proizvodi se uporabljajo predvsem v: okolje, ki imajo visoke zahteve v mehanske lastnosti, čistost, inslation, toplotno inslation, koeficient trenja. Tipične aplikacije vključujejo vavle sedež, pokrov toplotne izolacije, plazma varjenje pištolo, turbina prstan, časa orodja Zatezač, ob honorar, tiskalnik papir izklopu pawl, odmor blok, zaznavanja za lociranje in tako naprej.


SolverPI-kompozitne smole 6001 s molibdenov disulfid

Spojen SolverPI smolo 6001 izdelka je stiskanje modeliranje, ustanovljena s 15 % molibdenov disulfid added v Poliimid smolo, ki je odlično odporna proti obrabi premoženja in zapiranje preperty v visoko vakuumsko okolje.


Izdelek se uporablja predvsem v super vakuum in bajonet. Ta kompozitnega materiala je bil uporabljen uspešno na tisoče centrifugalna črpalka, ki uporablja predvsem v postaja factory、power refinery、chemical olja in druge tekočine, transportno opremo. Ta izdelek se uporablja kot choma pump、throat bushings、axletree, z oznako, ki lahko nadomestijo metal、graphite、silicon karbidi in druge kompozitnega materiala za bistveno izboljšanje efficiency、reliability in tekoče delovanje črpalke.


Značilnost izdelek lahko učinkovito zmanjšujejo verjetnost zaljubljen, ko črpalka deluje, in nižje usta prstan vrzel več kot 50 %.


Aplikacije in envirnments:refinery、boiler feedwater、centrifugal pump、shield pump、submerged pump、magnetic voziti pump、chemical gnojilo plant、sulphuric kislini rastlin in tako naprej.

Prenos srednje: nizko gostoto olefin、The plin in tekočine nasičenost medium、strong corrosive、high in nizke temperature.

Lahko probleme kot slediti: kratek lifetime、air muddy、great vibration、bearing seizure、inefficient、poor lubricity、a majhno število delcev.

Ta izdelek se lahko uporabijo za take vrste črpalka:

(1) Centrifugalne črpalke: usta ring、sliding nosijo

(2) Potopljene črpalke: Intermediate pušo

(3) Ščit črpalka: drsni ležaj, rešiti problem prisilno mazanje

(4) Magnetni pogon črpalke: drsna nosijo in ščit, rešiti problem prisilno mazanje.


Hot Tags: Poliimid smole kompozitni 15 % molibdenov disulfid, kompozitnega materiala
Sorodni izdelki
 • Profil podjetja
  REŠEVALEC POLIIMID ustanovljena novembra 2010, je strokovno ter vrhoven-tech proizvajalec POLIIMID (PI) in svoje izdelke z imenom "GOLDEN PLASTIČNO". REŠEVALEC POLIIMID je eden od termoplastov Poliimid varjeni poliimida, Poliimid prahu, Poliimid palete, Poliimid tekoče, Poliimid profil, Poliimid delcev, Poliimid monomera, Poliimid pene , Poliimid smole, Poliimid premaz, Poliimid kompozitnega materiala, Poliimid tekočih kristalov poravnavo Agent in tako naprej. termoplastov Poliimid tovarne, podjetja, trgovina na debelo, nakup, izdelki. REŠEVALEC POLIIMID Poliimid je neke vrste visoko zmogljivost inženirske plastike. To ne samo je odlično toplotno, mehansko, dielektrično, Dimenzijska stabilnost, odpornost proti koroziji in proti sevanju uspešnosti, vendar ima tudi dobre obdelavnosti odlikuje. To lahko je v obliki preko različnih metod, brizganje, iztiskanje, brizganje in injiciranje....
 • Product Category
 • Kontakt
  Address:Soba 1401, polotok International dvorec, Jiande City, 311600 Zhejiang Province, Kitajska
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093